Siz de Roma’da nikah ve evlilik konusunda araştırma yapmak istiyor ancak bu konuda ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız doğru yerdesiniz. Eskiden her ne kadar romantik olsa da insanlar birçok farklı sebepten ötürü nikahlarını ve düğün törenlerini Roma’da ya da başka bir yabancı ülkede yapamıyorlardı. Ancak Vera Event olarak artık isteyen herkesin bu isteklerini yerine getirmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Normal durumlarda evlilik için belediyelere başvuruda bulunan çiftler nasıl ki bazı şeyleri yerine getirmek zorundaysa aynı şekilde Roma gibi şehirlerde evlenmek isteyen çiftlerin de öncelikli olarak yerine getirmeleri gereken prosedürler bulunmakta.

Roma’da düğün


Bunların neler olduğunu öğrenmek isteyen çiftlerin öncelikli olarak yapmaları gereken şey konsolosluklar üzerinden gerekli olan bilgileri almak olmalıdır. Kulaktan dolma bilgiler ile yapılmakta olan işlemler ne yazık ki çiftleri tahmin ettiğinden de zor bir sürece zorlamış oluyor. Böylesi durumlar ile karşı karşıya kalmadan dikkat edilmesi gereken en önemli ayrıntıların başında ise büyükelçilikler üzerinden incelemeleri yapmak gelmekte. Bu konuda bilgi sahibi olmayan çiftler ise Roma’da nikah ve evlilik söz konusu olduğu zaman Vera Event olarak bünyemizdeki düğün organizatörleri arasından seçimlerini rahatlıkla yapabiliyorlar. Bu sayede de artık akıllarında herhangi bir soru işareti kalmasına gerek kalmadan düğün ile alakalı çalışmaların yapılmasına başlayabiliyorlar. Bu tarz organizasyonlarda çiftlerin onlardan istenmiş olan her türlü evrak için gerekli noktalara başvuru yapmaları gerekmekte.

Roma’da düğün


Doğal olarak da böylesi bir işlem için belirli süreler geçebiliyor. Yani ertesi gün Türkiye sınırları içerisinde yıldırım nikahı ile evlenebilirsiniz. Ancak Roma’da nikah ve evlilik için bundan çok daha farklı bir çalışma yapmanız gerekebilmektedir. Büyükelçilikte evlenmek isteyen çiftlerin onlardan istenmiş olan evrakları hazırlamaları ardından bu evrakların ayrıntılı olarak incelenmesi gerekmektedir. Evrakların incelenmesinin sonrasında ise çiftlere ne zaman nikah için uygun olunduğu belirtilebilmektedir. Kimi zaman yalnızca iki ay içerisinde düğün tarihi verilebilirken kimi zaman ise 6 ay sonrasında gün verilebiliyor. Böylesi durumların göz önünde bulundurulması demek, çiftlerin hiçbir şekilde sorun yaşamadan nikah tarihi alması anlamına gelebiliyor.

Roma’da düğün


Bunların yanı sıra Roma’da nikah ve evlilik işlemlerinde Vera Event’i tercih etmenizi gerektiren diğer bir etken ise burada ihtiyaç duyacağınız her türlü detay ile alakalı sizlere yardımcı olacak asistanlarımızın olması. Özellikle de gelinin saçı, makyajı ya da düğün çekimi, evlilik seremonisi için ihtiyaç duyulacak her türlü bilgiye sahip olan asistanlarımız sayesinde Roma’da yapılacak olan düğün işlemi düşünülenden çok daha kolay bir hale gelmiş olacak. Sizlere üç farklı türde düğün paketi sunmamıza karşılık eğer isterseniz her zaman hayalini kurmuş olduğunuz düğün ile alakalı sizlere düşündüğünüzden çok daha etkili bir şekilde yardım etme imkanına erişmiş oluyoruz.

Roma’da düğün


Nikahın büyükelçilikte yapılması öncesinde kullanılacak aracın seçimi, gerek bu araçla gerekse tarihi ve romantik alanlarda yapılacak olan fotoğraf çekimi gibi detayların tamamı için düğünden bir süre öncesinde incelemeler yapıyor ve rezervasyon işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla Roma’da nikah ve evlilik söz konusu olduğu zaman bizimle iletişime geçmeniz halinde aklınızda herhangi bir soru işaretinin kalmasına da gerek kalmıyor. Üstelik organizasyon işlemlerinin yapılması esnasında sürekli bir şekilde organizatörlerimiz sizinle iletişim halinde oluyor. Meydana gelebilecek her türlü durumun önceden incelenmesi ve giderilmesi adına yapılan çalışmalar sayesinde Roma’da yapacağınız nikah ya da düğün işlemleri ile alakalı kötü sonuçların oluşacağı hissini düşünmeyecek ve yalnızca bu güzel günde yaşayacağınız muhteşem anılara odaklanmış olacaksınız.

Roma’da düğün


Roma’da düğün


Roma’da düğün


Roma’da düğün


Roma’da düğün


Roma’da düğün


Roma’da düğün


Roma’da düğün


Roma’da düğün


Roma’da düğün


CATEGORIES: , , ,
` `