Son yıllarda Türkiye’deki düğün organizasyonu fiyatlarının artış göstermesi ile yurtdışında düğün uygun bir seçenek hâline geldi. Hayallerinizdeki düğünü alışılmışın dışında planlamak ve misafirlerinize unutulmaz bir tecrübe yaşatmak istiyorsanız, sizin için hazırladığımız yurtdışındaki en güzel düğün mekanları listemize göz atmanızı tavsiye ederiz.

İşte yurtdışında evlenmek için en gözde ülke ve şehirler.

Masalsı Bir Düğün İçin: İtalya

Masal şehir Roma’da bir düğüne ne dersiniz? Düğün için tercih edilen ülkelerin başında yer alan, romantik şehirleri, tarihi, doğası, mutfağı, harika mekanları ve eğlencesi ile dikkat çeken İtalya size unutulmaz anlar yaşatacaktır. Roma’nın dışında Venedik, Verona ve Garda Gölü, devamında moda ve tasarımın merkezi Milano ve Como Gölü, ortasında Toskana ve Rönesans’ın başkenti Floransa, batısında Portofino, Amalfi ve Positano ile İtalya yurt dışında evlenmek isteyenlere farklı seçenekler sunmakta….

İtalya’da düğün


Romantik Bir Düğün İçin: Fransa

Aşıklar şehri olarak adlandıran Paris’te bir düğün sizce de çok heyecan verici olmaz mı? Şarap ve peynirleri, mutfağı, doğal manzaraları, sanat ve tarihi ile dikkat çeken Fransa, size romantik anlar yaşatacaktır. Fransa’nın güneydoğusunda kalan, üzüm bağları ve lavanta bahçeleri ile bilinen Provence, Paris’e 150 km. uzaklıkta, şatolarıyla ünlü Loire vadisi, Fransa’nın Akdeniz kıyısının bir bölümü olan ve cennetten bir parça olarak adlandırılan Cote d’Azur da tercih edilebilecek yerler arasında…

Fransa’da düğün


Akdeniz Düğünü İçin: Yunanistan

Romantizmi doruklarında yaşamak isteyen çiftler için önerimiz Mykonos, Santorini, Rodos, Kos, Thassos gibi birbirinden etkileyici adalarıyla Yunanistan… Yeşil-mavi bir deniz, ipek gibi bir kumsal, karşıda gün batımı, saçta çiçekli taçlar, ellerde sarmaşık, harika mezeler ve taverna, müzik, eğlence ile sanki hiç bitmeyecekmiş gibi devam eden bir geceye ne dersiniz?

Yunanistan’da düğün


Eğlenceli Bir Düğün İçin: İspanya

Düğününüzden beklentiniz sınırsız eğlence mi? Festivallerin, dans ve müziğin merkezi İspanya, doğası, lezzetli mutfağı ve tarihi güzellikleri ile size renkli anlar yaşatacaktır. Flamenkonun büyüsüyle, ritim tutan eller ile sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek olan düğün organizasyonunuz için siz de şimdiden sabırsızlanmıyor musunuz?

İspanya’da düğün


Egzotik Bir Düğün İçin: Maldivler

Egzotik ve masalsı bir düğüne ne dersiniz? Uçsuz bucaksız cam gibi denizi ve bembeyaz kumsalı ile rüya gibi bir düğüne hazırlıklı olun.

yurtdisinda düğün


CATEGORIES: , , ,
` `