İnsanların büyük bir kısmı yurtdışında nasıl evlenilir sorusunun cevabı için Vera Event olarak bizler ile iletişime geçtikleri zaman bunun tek yolunun yalnızca para olduğunu düşünüyorlar. Geçmiş dönemlerde sadece zengin kişilerin yurtdışında diledikleri zaman nikah masasına oturabileceklerini düşünen çiftler artık onlara sunmuş olduğumuz hizmetleri ayrıntılı olarak incelemeye başladıkları zaman neden daha öncesinde bu konu ile alakalı araştırma yapmadıklarını düşünüyorlar. Yurtdışında evlenmek için önemli olan şey ise bazı detaylara dikkat etmek. Bunlar genel olarak prosedürlerdir. Her bir ülkede Türkiye’de de geçerli olacak nikahın kıyılması adına çiftlerden bazı şeyler talep edilebilmektedir. Çiftler bunların neler olduğunu öğrenmek için nikahın kıyılmak istenen ülkesine ait büyükelçilik sayfasına bakabilirler.

Hem yurtdışında evlenmek hem de ucuz düğün yapmak istiyorsanız, Roma sizi için doğru bir seçim olacak.

Roma’da düğün


Ayrıntılı bilgilerin yer aldığı bu sayfanın içerisinde yurtdışında nasıl evlenilirin cevabı da oldukça kolay bir şekilde alınmış olur. Genel olarak bu sayfalarda sizlerden başvuru için bazı evraklar istenecektir. Bu evrakların bir tanesinin bile eksik olması ya da istenilenden farklı hazırlanması demek, nikah işlemlerinin duraksaması anlamına gelecektir. Evrakların tamamının teslim edilmesinin ardından ise konsolosluk elindeki dosya sırasına bağlı olarak çiftlere nikah için gün verilecektir. Bazı durumlarda yalnızca iki ay sonrası için gün verilebilirken bazı durumlarda ise 6 aylık bir sürenin geçmesi gerekebiliyor. Böylesi durumlar ile karşı karşıya kalınmaması adına istenilen düğün tarihinden en az 6 ay öncesinde başvurulan yapılması gerekmektedir.

Yurtdışında yerel makam ve konsolosluk nikah evrak takip işlemleri sizin adınıza biz yürütüyoruz, siz sadece fotoğraf için pozunuzu düşünün. :)

yurdışında nasıl evlenilir


Tarih konusunda aklında soru işareti kalmaması adına organizatörlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Size hangi evrakları nereye ne şekilde göndermeniz gerektiği konusunda yardımcı oluyor ve böylece sürecin gereksiz yere uzamasının da önüne geçilmiş oluyor. Nikah gününün alınması ise yurtdışında nasıl evlenilir sorusunun tam olarak cevabını vermiyor. Çünkü özellikle de arkadaş grubu ya da ailesi ile birlikte küçük bir tören yapmak isteyen çiftlerin dikkat etmeleri gereken şeylerin neler olduğu ile alakalı bütün bilgileri Vera Event organizatörlerimizden alabilirsiniz. Sizlerin bu konuda akıllarında yer edebilecek her türlü soruya cevap bulmak adına öncelikli olarak farklı düğün paketlerini sunuyoruz. Bu paketlerin arasından seçimlerinizi yapmanız sonrasında oldukça kısa bir süre içerisinde paketler arasından seçiminizi yapabiliyorsunuz.

Son zamanların en popüler nikah etkinliği, yurtdışı tarihi saraylarda evlenme.

Roma nikah


Bazı çiftler ise çok uzun sürelerden beri yurtdışında nasıl evlenilirin cevabını aramak adına araştırmalar yapıyorlar. Ancak bir noktadan sonra cevap bulamadıkları için tıkanabiliyorlar. Çünkü evlilik töreni ile alakalı profesyonel bir şekilde yardım almadan yapılacak olan çalışmalar ne yazık ki birbirinden farklı sorunları beraberinde getirebilir ve daha öncesinde hiç bilinmeyen bir yerde bu sorunları gidermek tahmin edilenden de zor olacaktır. Bunun önüne geçmek adına çiftlerin artık yapmaları gereken tek şey bizimle iletişime geçmek ve akıllarındaki düğün ile alakalı detayları bize anlatmak olmalı. Üstelik istediğiniz şeyler paketlerimiz dahilinde yer almasa bile sizler için özel çalışmalar yapıyoruz.

Bu çalışmaların içerisinde yer alan detayların her biri ile birlikte yurtdışında nasıl evlenilir için aramış olduğunuz cevapları da kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Her bir detayı sizin için düşünüyor ve düğün için yurtdışında gelmiş olduğunuz süre boyunca herhangi bir sorunun meydana gelmemesi adına da gerekli olan bütün çalışmaları yapıyoruz. Siz de bu sayede daha öncesinde aklınızda yer eden ve sizin yurtdışında evlenmenizin önüne geçen sorunları bir kenara bırakarak bu mutlu gününüz için kişisel hazırlıklarınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Düğün tarihi yaklaşmaya başladıkça da gerekli olan tüm bilgileri almak için bizimle sürekli olarak iletişim halinde olarak sorunsuz bir şekilde yurtdışında muhteşem bir düğün ile dünya evine girebilirsiniz.

Hayalinizdeki yurtdışı düğünü için, ŞİMDİ TEKLİF ALIN!

İtalya’da düğün


CATEGORIES: , , ,
` `